Gitaarschool Breda

Gitaarles bij een gitaarschool in Breda volgen, omdat je altijd al gitaar hebt willen leren spelen? Laten wij eerst beginnen bij het begin. Mijn naam is Jeroen Torrente, ik ben afgestudeerd aan het conservatorium als gitarist met jarenlange ervaring als docent en op het podium. Mijn passie is gitaarspelen, wat is er nu mooier om deze passie te delen met mijn leerlingen? Dat is de reden waarom ik een gitaarschool ben begonnen.


Gitaarles nemen bij een gitaarschool is voor iedereen weggelegd

Gitaarles voor beginners, gevorderden, jong en oud het maakt allemaal niet uit bij onze gitaarschool. De gitaarlessen zijn helemaal toegespitst op de leerling. Je leert wat jij wilt leren. Of dat nu de akkoorden zijn van de allernieuwste hit, zodat je dat liedje lekker mee kan spelen of die scheurende gitaarsolo die je al jaren wilt leren spelen, alles is mogelijk tijdens mijn lessen.


Gratis proefles in Breda


Gratis proefles bij onze gitaarschool in Breda, klinkt dat als muziek in jouw oren? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles bij de locatie Breda. Je komt kijken, neemt deel aan de les, stelt vragen en na de proefles beslis je of je bij onze gitaarschool wilt lessen.

Bekijk onze beoordelingen

  • Monique - Locatie: Breda
    "Ik ben nu een paar maanden bezig en het bevalt me uitstekend. Jeroen's manier van les geven is gebaseerd op interactie. Er is veel ruimte om je eigen wensen naar voren te brengen. Na iedere les ben je weer super gemotiveerd om thuis aan de slag te gaan en kijk je uit naar de volgende les."
    Monique - Locatie: Breda
  • Joost - Locatie: Roosendaal
    "Leuke en persoonlijke muziekschool. Aanrader!"
    Joost - Locatie: Roosendaal