Gitaarles

Gitaarles volgen, omdat je altijd al gitaar hebt willen leren spelen? Laten wij eerst beginnen bij het begin. Mijn naam is Jeroen Torrente, ik ben afgestudeerd aan het conservatorium als gitarist met jarenlange ervaring als docent en op het podium. Mijn passie is gitaarspelen, wat is er nu mooier om deze passie te delen met mijn leerlingen? Dat is de reden waarom ik een gitaarschool ben begonnen.


Gitaarles is voor iedereen weggelegd

Gitaarles voor beginners, gevorderden, jong en oud het maakt allemaal niet uit. De gitaarlessen zijn helemaal toegespitst op de leerling. Je leert wat jij wilt leren. Of dat nu de akkoorden zijn van de allernieuwste hit, zodat je dat liedje lekker mee kan spelen of die scheurende gitaarsolo die je al jaren wilt leren spelen, alles is mogelijk tijdens mijn lessen.


Gratis proefles


Gratis proefles, klinkt dat als muziek in jouw oren? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles bij één van de locaties. Je komt kijken, neemt deel aan de les, stelt vragen en na de proefles beslis je of je bij ons wilt lessen.

Bekijk onze beoordelingen

  • Monique - Locatie: Breda
    "Ik ben nu een paar maanden bezig en het bevalt me uitstekend. Jeroen's manier van les geven is gebaseerd op interactie. Er is veel ruimte om je eigen wensen naar voren te brengen. Na iedere les ben je weer super gemotiveerd om thuis aan de slag te gaan en kijk je uit naar de volgende les."
    Monique - Locatie: Breda
  • Joost - Locatie: Roosendaal
    "Leuke en persoonlijke muziekschool. Aanrader!"
    Joost - Locatie: Roosendaal